Ayuntamiento de Benifaió

Inicio -> Servicis municipals -> Serveis socials -> Prevenció drogodependències

Prevenció drogodependències

Tornar Imprimir

Logo unitat prevenció comunitària drogodependències

Unitat de Prevenció Comunitària de drogodependències (UPC)

Aquest servei té com a principal objectiu la prevenció de les drogodependències i la promoció d'una cultura saludable i una millora del benestar social en la família, en l'escola i en la comunitat. Amb aquesta finalitat, des de l'UPC es promouen actuacions per a reduir l'ús de les drogues, per a potenciar hàbits de vida saludables i activitats positives que incloguen el rebuig del consum de drogues i per a dinamitzar les relacions tant en els diferents grups socials com entre aquests grups.

Els tres àmbits en què centren el seu treball són:

Àmbit escolar. Les activitats pretenen implicar tota la comunitat escolar (professors, alumnes i pares) i facilitar l'adquisició de coneixements, actituds, comportaments i hàbits saludables entre la població escolar, així com altres factors de protecció davant dels riscos d'ús i abús de les drogues.

Àmbit familiar. Es facilita als progenitors les ferramentes i recursos bàsics per a desenvolupar la tasca preventiva en la família i es fomenten les habilitats educatives i de comunicació.

Àmbit comunitari. Es promou la implantació de programes de prevenció que estimulen la sensibilització i formació conjunta de tots els agents preventius de la comunitat.

Responsables del servei: Àngel Vallés Lorente i Fortunato Tàpia Cascales
Tipus de servei: Opcional
Telèfons: 96 241 41 42 - 646 951 096
Adreça electrònica: upc@manra.org

Data última modificació:


Ajuntament de Benifaió
Plaza Mayor 15. 46450 Valencia (España)
Telèfon: 96 178 10 19 | Fax: 96 179 41 38
Correu electrònic: oficina.virtual@benifaio.es